25.09.2023

Opgeruimd staat netjes

Nieuw van GARDENA: 4-in-1 Grijper en PopUp Tuinafvalzakken

4-in-1 Grijper © GARDENA

GARDENA biedt de helpende hand en introduceert een multifunctionele grijper. Ideaal om de tuin en directe omgeving in een handomdraai weer netjes te maken.

Dit persbericht heeft: 5 Fotos

Korte tekst (490 Tekens)Platte tekst download

Voor veel mensen een doorn in het oog: zwerfafval of andere rommel in de tuin of op straat. GARDENA biedt de helpende hand en introduceert een multifunctionele grijper. Ideaal om de tuin en directe omgeving in een handomdraai weer netjes te maken. Voor het opruimen van herfstblad en tuinafval komt GARDENA met duurzame PopUp-zakken. Net als andere producten uit het GARDENA-assortiment, zijn de Grijper 4in1 en de Tuinafvalzakken PopUp gemaakt van meer dan 70 procent gerecycled materiaal.

Persbericht (2376 Tekens)Platte tekst download

Voor veel mensen een doorn in het oog: zwerfafval of andere rommel in de tuin of op straat. GARDENA biedt de helpende hand en introduceert een multifunctionele grijper. Ideaal om de tuin en directe omgeving in een handomdraai weer netjes te maken. Voor het opruimen van herfstblad en tuinafval komt GARDENA met duurzame PopUp-zakken. Net als andere producten uit het GARDENA-assortiment, zijn de Grijper 4in1 en de PopUp Tuinafvalzakken gemaakt van meer dan 70 procent gerecycled materiaal.

4-in-1 Grijper
De nieuwe 4-in-1 Grijper van GARDENA kun je onder meer zwerfafval en gevallen fruit oprapen. De bovenste grijper heeft een metalen schraper om kauwgom of mos van tegels af te halen. Op de grijper kun je de meegeleverde mini-harkjes bevestigen. Daarmee verzamel je eenvoudig blad en zwerfafval om het vervolgens op te rapen. Van de grijper maak je ook in een handomdraai een prikker. Niet alleen geschikt voor zwerfafval maar ook voor bijvoorbeeld rottend fruit. Met een druk op de knop valt het van de RVS prikker. Dankzij de draaibare en vergrendelbare handgreep is de 4-in-1 grijper inzetbaar voor elke situatie. Het gereedschap is geschikt voor rechts- en linkshandigen.

Tuinafvalzakken
Gevallen blad en snoeiafval verzamel je in de nieuwe GARDENA PopUp Tuinafvalzakken. Die zijn verkrijgbaar in twee formaten met een inhoud van 127 of 220 liter. De afvalzak heeft een versterkte, vormvaste basis en klapt automatisch omhoog. Je zet ‘m eenvoudig neer en stop je er blad en tuinafval in zonder dat de zak in elkaar zakt of omvalt. De hoogte van de afvalzak kun je zelf instellen en door de rechthoekige vorm kun je ‘m ook plat neerleggen om eenvoudig het tuinafval er in te harken. Handgrepen maken het makkelijk om de zak te vervoeren en te legen. Tijdens het dragen zakt hij niet door en als je ‘m zwaar beladen door de tuin sleept, scheurt hij niet. Klaar met opruimen? De zak kan volledig worden opgevouwen om ruimtebesparend op te bergen.

Verkoopinformatie
De 4-in-1 Grijper is verkrijgbaar voor € 38,99. GARDENA biedt na registratie een garantie van 25 jaar op de Grijper. De PopUp Tuinafvalzakken zijn verkrijgbaar voor € 34,99 (127L) en € 44,99 (220L). GARDENA biedt na registratie een garantie van 5 jaar op de afvalzakken. Meer informatie op www.gardena.com.

Over Gardena
Al meer dan 50 jaar voorziet GARDENA in alles wat gepassioneerde tuiniers nodig hebben. Het brede assortiment producten biedt innovatieve oplossingen en systemen voor besproeiing, gazononderhoud, boom- en struikverzorging en grondbewerking. Vandaag de dag is GARDENA een toonaangevende Europese leverancier van hoogwaardig tuingereedschap en wordt het in meer dan 100 landen wereldwijd gedistribueerd. GARDENA is een merk van de Husqvarna Group. Meer informatie op gardena.com.
Alle inhoud van dit persbericht ontvangen als .zip: download Directe download folder_open In Lightbox opslaan

photo_camera Fotos (5)

4-in-1 Grijper
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA PopUp Tuinafvalzakken
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
4-in-1 Grijper
1 181 x 3 111 photo_camera © GARDENA
GARDENA PopUp Tuinafvalzakken M
1 543 x 1 609 photo_camera © GARDENA
GARDENA PopUp Tuinafvalzakken L
1 649 x 2 081 photo_camera © GARDENA


Contact

9 Alwin van der Pluym (NL)
Alwin van der Pluym
GARDENA Nederland
Tel: 0 36 521 00 10
pers.nl@media-gardena.com 
Geen acquisitie.