Overzicht persberichten
NIEUW 08.05.2020 Nieuwe producten

Nieuwe producten voor het seizoen 2020

Voor het seizoen 2020 zullen er weer tal van nieuwe producten van Gardena zijn op alle productgebieden.

NIEUW 01.01.2020 Nieuwe producten

Sproei voor groei

Nieuwe zwenksproeiers van GARDENA

Gardena presenteert nieuwe zwenksproeiers voor gazons en voor borders. Ze zijn vorstbestendig en snel en makkelijk te plaatsen. Het bereik, de sproeibreedte en de volumeregeling stel je eenvoudig en traploos in. Een filter voorkomt dat er vuil in de sproeier komt en kalkaanslag is snel te verwijderen.

NIEUW 01.01.2020 Nieuwe producten

Klik met kraan in huis

Zonder buitenkraan

Met een tuinslang planten water geven of de auto wassen, maar geen buitenkraan? De nieuwe Gardena kraanadapter biedt uitkomst. Je bevestigt het hulpmiddel eenvoudig en lekvrij aan de kraan in de keuken, badkamer of toilet. Vervolgens sluit je de tuinslang met één klik aan en kun je aan de slag.

NIEUW 01.01.2020 Nieuwe producten

Watergeefsysteem zonder stekker of kraan

Nieuw: Gardena AquaBloom
Uit onderzoek van tuinspecialist Gardena blijkt dat 75% van de Europese balkons geen waterkraan of stopcontact heeft. Goed nieuws! Gardena introduceert een automatisch watergeefsysteem voor planten op balkons en terrasen: AquaBloom. Daarbij is geen kraan of stopcontact meer nodig. Het is een volautomatisch  druppelsysteem  dat  werkt  op  zonne-energie, zonder  stekker  en  zelfs  zonder kraan. Ook als je van huis bent, krijgen de planten toch voldoende water. Met dit druppelsysteem bespaar je bovendien water en blijven planten in topconditie.
NIEUW 01.01.2020 Nieuwe producten

Prettig snoeien

Nieuwe GARDENA heggenscharen
GARDENA presenteert een nieuwe collectie heggenscharen. Ze zijn ontwikkeld voor het snoeien van hagen en meer. Onderzoek wijst namelijk uit dat 25% van de gebruikers een heggenschaar ook het gras, struiken of klimplanten ermee knippen. De nieuwe heggenscharen zijn multi-inzetbaar, licht van gewicht en hebben een ergonomisch ontwerp en modern design. Bovenal staan ze garant voor een perfect snoeiresultaat.
NIEUW 01.01.2020 Nieuwe producten

Voor ruige begroeiing en moeilijke plekjes

Nieuwe grastrimmers van Gardena

Een grastrimmer gebruik je voor de randjes van het gazon of om moeilijke bereikbare plaatsen te maaien. Denk bijvoorbeeld aan het gras onder een een tuinbankje of een trampoline. Met een gewone maaier kun je daar meestal niet bij. Ook plekken met ruige begroeiing zoals lang gras en brandnetels kun je snel kortwieken. Om dit werk te vergemakkelen presenteert Gardena een nieuwe collectie grastimmers: lichtgewicht, uitstekende maaiprestaties, slimme functies en eenvoudige bediening. De nieuwe trimmers werken met een accu of een elektrisch snoer.

Meer laden

Welkom

Welkom op ons on-line perscentrum voor media en journalisten met onze nieuwste persberichten en downloads.


AANMELDEN

Als u graag onze nieuwste persberichten automatisch wilt ontvangen, hoeft u zich hier alleen maar aan te melden voor onze mailinglijst:

Verzendlijst


Contact

Kevin Dhaene
GARDENA Belgium
kevin.dhaene@husqvarnagroup.com


Top Releases

Nieuwe producten voor het seizoen 2020
      

Voor het seizoen 2020 zullen er weer tal van nieuwe producten van Gardena zijn op alle productgebieden.