Overzicht persberichten
NIEUW 01.06.2022 Nieuwe producten
GARDENA - kids gardening

Tuin(ier)plezier met kinderen

Jong geleerd is oud gedaan
Het warme weer lokt iedereen naar buiten. Ideaal om kinderen eens weg te trekken van hun scherm en samen met hen de tuin op stelten te zetten. Onder het motto “Jong geleerd is oud gedaan” betrek je je kinderen spelenderwijs bij enkele klusjes in de tuin én ontdek je samen de pracht van de natuur. Met deze 3 tips van GARDENA maak je van je tuin een leerrijk paradijs voor kinderen!
NIEUW 03.05.2022 Nieuwe producten / Bewatering
GARDENA Tools

Summervibes in de tuin met GARDENA

Prachtige zomertuinen ontstaan niet zomaar
De zomer, hét seizoen om te genieten van je tuin en lof te oogsten voor de voorbereidingen die je deed gedurende de lente. Alvorens helemaal weg te zakken in je hangmat, is het goed om stil te staan bij de zorg en aandacht die je tuin ook tijdens de zomer vraagt. Specifieke noden, vragen om specifieke tools en daar schiet GARDENA graag te hulp. Dankzij hun resem aan praktisch en doordacht tuingereedschap wissel je je hangmat met plezier in om het beste in je tuin naar boven te halen.
NIEUW 01.03.2022 Nieuwe producten / Smart system
02. GARDENA PowerMax P4A

Accugrasmaaier van GARDENA bekroond tot "Beste Koop" door Test Aankoop

Power for All-compatibele accugrasmaaier GARDENA Powermax 32/2x18V valt in de prijzen

De PowerMax 32/2x18V accugrasmaaier van GARDENA draagt voortaan het label 'Beste Koop' uitgereikt door consumentenorganisatie Test Aankoop. Prijs-kwaliteit komt de PowerMax daarmee als beste uit de product-vergelijkende test van 35 grasmaaiers. Een zeer mooie beloning voor GARDENA die in 2020 de basis legde voor het eerste fabrieksoverkoepelende 18-volt accusysteem en daarvoor de handen in elkaar sloeg met andere toonaangevende fabrikanten wereldwijd. 

 

ClickUp

Maak je tuin lenteklaar met GARDENA

De handigste tools voor een perfect onderhouden tuin
De dagen lengen, het voorjaar is in aantocht en de tuin ontwaakt stilaan uit haar winterslaap. Tijd om de tuinhandschoenen uit de lade te halen en aan de slag te gaan in je stukje paradijs. Als expert in tuingereedschap loodst GARDENA je door de verschillende stappen en maak je je tuin - groene vingers of niet - in een mum van tijd klaar voor een heerlijke lente.
ExpertCut

Snoeien doet bloeien én groeien

GARDENA snoeitools om je tuin letterlijk in vorm te houden
Struiken, bomen en hagen moeten met de regelmaat van de klok gesnoeid worden om sterk en gezond te blijven. Het zorgt er namelijk voor dat planten hun energie efficiënter en productiever gebruiken, alsook dat wildgroei wordt tegengegaan. Niet enkel de vitaliteit van je planten vaart wel bij een trimbeurt, ook het aanzicht van je tuin wordt sterk bepaald door dat seizoensgebonden onderhoud. Als wereldleider op vlak van tuingereedschap beschikt GARDENA over een arsenaal aan snoeitools om je tuin letterlijk in vorm te houden.
NIEUW 22.06.2021 Nieuwe producten / Bewatering
Smart

Planten slim bewateren met de intelligente systemen van GARDENA

Prachtig gazon - Zuinig omgaan met de natuur - Gezonde planten - Meer tijd voor ontspanning
De zomer is in het land, eindelijk! Met de automatische besproeiingssystemen van GARDENA geniet je relaxed van weelderinge bloemenbedden, een stralende moestuin en vooral van een pak vrije tijd. Clever watering en intelligente bewateringsoplossingen zijn meer dan alleen een trend. De opwarming van de aarde dwingt verantwoordelijk omspringen met water steeds harder af, maar met de vele intelligente systemen van GARDENA is dat makkelijker dan je denkt.
Meer laden