Overzicht persberichten
ExpertCut

Snoeien doet bloeien én groeien

GARDENA snoeitools om je tuin letterlijk in vorm te houden
Struiken, bomen en hagen moeten met de regelmaat van de klok gesnoeid worden om sterk en gezond te blijven. Het zorgt er namelijk voor dat planten hun energie efficiënter en productiever gebruiken, alsook dat wildgroei wordt tegengegaan. Niet enkel de vitaliteit van je planten vaart wel bij een trimbeurt, ook het aanzicht van je tuin wordt sterk bepaald door dat seizoensgebonden onderhoud. Als wereldleider op vlak van tuingereedschap beschikt GARDENA over een arsenaal aan snoeitools om je tuin letterlijk in vorm te houden.
NIEUW 22.06.2021 Nieuwe producten / Bewatering
Smart

Planten slim bewateren met de intelligente systemen van GARDENA

Prachtig gazon - Zuinig omgaan met de natuur - Gezonde planten - Meer tijd voor ontspanning
De zomer is in het land, eindelijk! Met de automatische besproeiingssystemen van GARDENA geniet je relaxed van weelderinge bloemenbedden, een stralende moestuin en vooral van een pak vrije tijd. Clever watering en intelligente bewateringsoplossingen zijn meer dan alleen een trend. De opwarming van de aarde dwingt verantwoordelijk omspringen met water steeds harder af, maar met de vele intelligente systemen van GARDENA is dat makkelijker dan je denkt.
NIEUW 20.05.2021 Nieuwe producten / Bewatering
Reddot design award

Opgerold staat netjes

Nieuwe RollUp slangenboxen van GARDENA bekroond met begeerde Duitse Red Dot Design Award 2021
De nieuwe RollUp slangenboxen van GARDENA pronken met een fris ontwerp en verbeterde bediening. Met één ruk ruim je de slang volledig op en dankzij de geïntegreerde geleider wordt de slang steeds gelijkmatig op- en afgerold. De betrouwbare muurmodellen kregen een upgrade waardoor ze nu nog compacter zijn, terwijl de nieuwe grondmodellen via een metalen grondpen in de aarde worden gestoken om zo met nog meer flexibiliteit voor de dag te komen. Beide vorstbestendig en beschikbaar in verschillende lengtes. Deze upgrade is ook de jury van de Red Dot Design Award niet ontgaan.
NIEUW 20.04.2021 Nieuwe producten
RollUp

Online je droomtuin onderhouden met GARDENA

Bouw je droomtuin met myGarden en onderhoud hem via de GARDENA smart system app
Met hun online tool myGarden en smart system app zet GARDENA een grote stap richting de slimme tuin. Als pionier in duurzaam en slim tuingereedschap ontwikkelde GARDENA beide tools om het bouwen en onderhouden van je tuin handig aan te pakken. Je droomtuin visualiseer je online met myGarden en hem onderhouden doe je vanuit je broekzak met de GARDENA smart system app. Via deze tool geven slimme bewateringscomputers en geavanceerde robotmaaiers je tuin de nodige aandacht, zelfs wanneer je niet thuis bent.
NIEUW 02.03.2021 Nieuwe producten
ClickUp! System Fakkel

Het GARDENA ClickUp!-systeem tilt je tuin naar hoger niveau

Het gloednieuwe ClickUp!-Systeem van GARDENA steelt de show in alle tuinen.
ClickUp! is een nieuw all season lifestyle system met als basis een steel van duurzaam FSC-gecertificeerd larikshout. De naam geeft het al weg: met het eenvoudig klikmechanisme wissel je in een handomdraai de vijf verschillende opzetstukken naar gelang het seizoen en persoonlijke voorkeur. Je kan kiezen uit een insectenhotel, vogelvoederstation, plantenbak, regenmeter en zelfs een fakkel. Zo geniet je voortaan het hele jaar door van een stralende tuin.
NIEUW 26.01.2021 Nieuwe producten
Smart Sensor

Nieuwe producten voor seizoen 2021

Het voorjaar lonkt en dat vraagt om nieuwe producten die je helpen bij je tuinonderhoud.
Het assortiment wordt uitgebreid met enkele totale nieuwkomers, maar evengoed met verbeterde versies van producten die je al kende. Ontdek ze snel.
Meer laden