13.02.2024

Smarta trädgårdsnyheter städar med bästa resultat!

Trädgårdsnyheter 2024

Batteridriven Plattrensare EasyWeed 2,0Ah/18V P4A

GARDENA batteridriven plattrensare EasyWeed rensar ogräs snabbt, effektivt och utan kemikalier.

För detta meddelande finns det: 7 Foton

Kort text (323 Tecken)Oformatterad text download

Inför trädgårdssäsongen 2024 lanserar GARDENA flera smarta och mycket användarvänliga produkter som gör städjobbet i trädgården enkelt och med bästa resutat. Det batteridrivna sortimentet utökas med bland annat en plattrensare som effektivt tar bort ogräs utan kemikalier samt en altantvätt med olika tillbehör och borstar.

Lång text (3099 Tecken)Oformatterad text download

Nyhet! Batteridriven plattrensare gör jobbet utan kemikalier
GARDENA batteridriven plattrensare EasyWeed rensar ogräs snabbt, effektivt och utan kemikalier. Det finns två olika borstar – stålborst för rengöring av grova ytor och smala springor, och en nylonborst för känsligare ytor. EasyWeed har ett höj- och sänkbart skaft och ett ergonomiskt handtag. Produkten är en del av batterisystemet POWER FOR ALL. Cirkapris inkl. laddare och batteri, 2 600 kr.

Nyhet! Hopfällbar trädgårdssäck till trädgårdsavfall
Inför trädgårdssäsongen 2024 lanserar GARDENA en praktisk trädgårdssäck för uppsamling av ogräs, gräsklipp, skräp eller annat trädgårdsavfall. Säcken är tillverkad av 70 % återvunnen plast och är hopfällbar och justerbar i höjdled. Cirkapris trädgårdssäck M som rymmer 127 liter är 375 kr och L som rymmer 220 liter, 500 kr.

Nyhet! Gräs- och busksax med lång användartid utan laddning
GARDENAs bästsäljande gräs- och busksaxar PowerCut får nu ett POWER FOR ALL-batteri. PowerCut är en 2-i-1-produkt där du kan byta mellan ett 20 cm buskblad eller en 8 cm gräs- och buxbomsax. Cirkapris exkl. laddare och batteri, 940 kr.

Uppsamlarens borstar drivs av hjulen
Löv- och gräsuppsamlaren fungerar som en mekanisk räfsa och är tack vare det skonsam för naturen. De roterande borstarna drivs av hjulen och gör så att du enkelt kan samla upp löv och gräsklipp tyst och smidigt. Cirkapris 2 000 kr.

Ledad tvättborste till svåråtkomliga ytor
Från att ha producerat den första vattenanslutna borsten för mer än 50 år sedan har GARDENA ständigt utvecklat sitt rengöringssortiment Cleansystem. Den ledade tvättborsten är speciellt praktisk för att rengöra och tvätta större och svåråtkomliga ytor. Cirkapris 450 kr.

Nyhet! Slangbox att montera på trä eller betong
Till RollUp-serien finns nu en ny slangbox som kan monteras på altaner och terrasser, perfekt för medelstora trädgårdar. Slangboxen kan vridas 360° och når tack vare det varje hörn av trädgården. Slangbox RollUp för altan har en slanglängd på 20 m. Cirkapris 2 300 kr.

Nyhet! Batteridriven altantvätt sparar vatten
GARDENA utökar sitt POWER FOR ALL-sortiment med smarta, batteridrivna rengöringsprodukter. Nyheten AquaBrush kopplas till en vattenslang via slangkopplingen på handtaget. Vattnet leds via ett inre, vattenförande rör ned till den roterande borsten. På handtaget går det att justera hastighet och vattenförbrukning så att rengöringen sker på ett så vattenbesparande sätt som möjligt. Till AquaBrush finns två olika borstar. Cirkapris inkl. laddare och batteri, 3 360 kr.

Nyhet! Batteridriven väggslangbox till stora trädgården
Nu lanseras en batteridriven slangbox i RollUp-serien. Det är enkelt att montera PowerRoll på väggen med hjälp av det smidiga väggfästet som går att vrida 180°. PowerRoll passar stora trädgårdar och har en slanglängd på 35 m alternativt 40 m. Efter användning rullas slangen automatiskt in i boxen med ett enkelt knapptryck på slangens ände. Cirkapris inkl. batteri och laddare från 4 900 kr.
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (7)

Batteridriven Plattrensare EasyWeed 2,0Ah18V P4A
3 500 x 2 633 photo_camera
Gräs- och busksax PowerCut 18V P4A exkl. batteri
3 500 x 2 366 photo_camera
Slangbox Altan RollUp M (20m)
3 500 x 2 999 photo_camera
Batteridriven väggslangbox PowerRoll XL (35 m)
3 500 x 3 163 photo_camera
Trädgårdssäck PopUp
3 500 x 2 334 photo_camera
Batteridriven Altantvätt AquaBrush
3 500 x 2 583 photo_camera
Tvättborste ledad
2 335 x 3 500 photo_camera


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se