12.02.2024

Trädgårdsnyheter 2024!

GARDENA Batteridriven Altantvätt AquaBrush 18V P4A © GARDENA

Med batteridriven Altantvätt AquaBrush är det möjligt att genomföra noggrann och skonsam rengöring av nästan alla ytor i trädgården i ett steg.

För detta meddelande finns det: 1 Bild

Kort text (502 Tecken)Oformatterad text download

För GARDENA hamnar rengöringsprodukter i fokus 2024. GARDENA fortsätter växa med trådlösa redskap under den kommande trädgårdssäsongen.

Flera olika trädgårdsredskap, men bara ett batteri och en laddare - skyddar miljön, sparar kostnader och utrymme. Trädgårdsägare har länge uppskattat den höga flexibiliteten att använda trådlösa verktyg. 18V systembatteri från Power for All Alliance passar alla GARDENAs batteridrivna produkter, men kan även användas för olika varumärken till mer än 100 produkter.

Lång text (2522 Tecken)Oformatterad text download

Enkel och smidig upprullning och alltid redo för användning - det är vad som utmärker GARDENAs slangboxar. Den nya Batteridriven Väggslangbox PowerRoll erbjuder frihet och flexibilitet samt maximal bekvämlighet vid bevattning. Tack vare det uppladdningsbara batteriet rullas slangen automatiskt och jämnt upp med bara en knapptryckning.

Om trädgårdsentusiaster vill ha slangen redo direkt på uteplatsen, men inte vill montera ett väggfäste på fasaden, då är den nya Slangbox Altan RollUp den idealiska lösningen.

Rengöring runt huset och trädgården blir enkelt och bekvämt med två nya batteridrivna produkter. Perfekt resultat i ett steg, på nästan alla ytor - det är vad den nya Batteridriven Altantvätt AquaBrush erbjuder. För effektiv rengöring med ett knapptryck, det modulära konceptet för många användningsområden.

För smuts i fogar gör den nya Batteridriven Plattrensare EasyWeed sin storslagna entré. Den rengör noggrant och tar bort oönskad smuts och avlagringar utan användning av kemikalier.

Gräs- och Busksax PowerCut kan användas för klippning av gräskanter eller beskärning av buskar och mindre häckar. Kommer med ett batteri från Power for All Alliance.

Med GARDENA Cleansystem har hem- och trädgårdsägare den perfekta utrustningen för utomhusrengöring. Från säsongen 2024 kommer systemet att imponera med helt reviderade komponenter och smarta nya anslutningsmöjligheter- för ännu fler användningsområden. Det vattenförande rengöringssystemet tillsammans med Original GARDENA Systemdelar kan kombineras på många sätt.

Trädgårdsälskare vill hålla arbetet praktiskt och ergonomisk, även när det handlar om att hålla rent runt hemmet och trädgården. Med de nya användbara Griptång 4 i 1 och Trädgårdssäck PopUp, blir städningen mycket enklare och bekvämare.1Power for All Alliance är en av de största varumärkesöverskridande batterisystemen från ledande tillverkare över hela världen och erbjuder lösningar för hela hemmet www.powerforall-alliance.com.Slangboxar - nyheter i vår bästsäljande produktserie
Olika placeringsmöjligheter med modellerna RollUp och PowerRoll

Fläckfritt rengöringsresultat
NYHET Batteridriven Altantvätt Aquabrush 18V P4A

Effektiv ogräsrensning med minimal ansträngning
NYHET Batteridriven Plattrensare EasyWeed 18V P4A

Perfekt beskärning av buskar, mindre häckar och gräskanter
NYHET Batteridriven Gräs- och Busksax PowerCut 20/18V P4A

Hjälpredor runt hemmet och trädgården
NYHETER Griptång 4 i 1 och Trädgårdssäck PopUp
Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (1)

GARDENA Batteridriven Altantvätt AquaBrush 18V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se