12.02.2024

Effektiv ogräsrensning med minimal ansträngning

NYHET Batteridriven Plattrensare EasyWeed 18V P4A

GARDENA Batteridriven Plattrensare EasyWeed 18V P4A © GARDENA

Med den nya batteridriven Plattrensare EasyWeed kan du bekvämt, snabbt och utan användning av kemikalier ta bort oönskad växtlighet från fogar i markbeläggningar.

För detta meddelande finns det: 1 Bild

Kort text (154 Tecken)Oformatterad text download

Den nya batteridrivna plattrensaren är mycket effektiv mot oönskad smuts och växtlighet i fogar. Den rengör mycket noggrant utan användning av kemikalier.

Lång text (3546 Tecken)Oformatterad text download

Mossa och andra avlagringar i fogar ser otrevligt ut. Speciellt i stengångar och uppfarten framför huset stör de det harmoniska intrycket av en välskött trädgård. Oönskad vildväxt är emellertid ofta mycket ihärdig och svår att ta bort. Att rengöra fogarna för hand är ett tidskrävande arbete. Om du inte vill böja dig ner för att bli av med ogräs och inte vill använda kemikalier för att göra jobbet, kan du använda den nya batteridrivna plattrensaren.

Plattrensaren är idealisk för användning i trädgården och runt huset. Med denna praktiska och kraftfulla produkt kan trädgårdsentusiaster rengöra fogar på mycket kort tid utan att behöva utföra mödosamt manuellt arbete. Smuts och avlagringar borstas helt enkelt ur fogarna.

Snabb, noggrann och kontrollerad

Den lätta produkten har ett justerbart skaft så att den enkelt kan anpassas till användarens längd. Det ergonomiskt formade handtaget och det extra främre handtaget gör hanteringen särskilt bekväm. LED-displayen i handtaget visar kvarvarande laddningsstatus under användningen.

Noggrant och rent arbete är särskilt enkelt tack vare enhetens smala design, vilket gör det möjligt att alltid ha koll på fogarna och borsten. Styrhjulet underlättar hanteringen och avlastar användaren. Stänkskyddet säkerställer en ren arbetsmiljö. Stålborste till plattrensaren är lämplig för grova ytor och smala fogar. För känsliga ytor rekommenderas användning av Nylonborste för plattrensare.

Individuell hastighetskontroll av batteridrivna plattrensaren är särskilt praktisk. Detta gör det möjligt att skonsamt rengöra känsliga områden med färre varv med borsten. Om mer kraft behövs går den igång med upp till 1 800 rotationsvarv per minut.

Ett batteri som alltid passar

Den nya batteridrivna plattrensaren är lösningen för ogräsborttagning inom Power for All Alliance1 som drivs av ett 18V-systembatteri. Detta passar i många olika trädgårdsverktyg från GARDENA, men kan också användas med olika varumärken i över 100 produkter. Det är bra för miljön, minskar kostnader och sparar plats. Det innebär också att inkompatibla batterier och batteriladdare är ett minne blott.


1 Power for All Alliance är ett av de största varumärkesöverskridande batterisystemen från ledande tillverkare över hela världen och erbjuder lösningar för hela hemmet. www.powerforall-alliance.com.

GARDENA Batteridriven Plattrensare
EasyWeed 18V P4A


För noggrann rengöring av fogar mellan plattor och marksten utan att belasta ryggen

 • Höjdjusterbart skaft
 • Stort, justerbart främre handtag
 • Styrhjul för stabil arbete
 • En markering linje indikerar "borstcentrum" för perfekt borstpositionering
 • Stänkskydd
 • Utbytbar borste
 • Inkl. Stålborste till plattrensare
 • Individuellt justerbar rotationshastighet (700-1 800 varv per minut)
 • Maximal drifttid 40 minuter
 • Vikt: 2,2 kg (exklusive batteri)
 • LED-laddningsindikator
 • 3 års garanti efter registrering2
 • Systembatteri P4A PBA 18V/36, laddare
GARDENA Stålborste till plattrensare

Tillbehör till Batteridriven Plattrensare EasyWeed 18V P4A

 • Hård ståltrådsborste
 • För grova ytor


GARDENA Nylonborste till plattrensare

Tillbehör till Batteridriven Plattrensare EasyWeed 18V P4A

 • Robust nylonborste
 • För känsliga ytor

2Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Undantag gäller batterier och laddare (om det säljs med produkten). Garantivillkor på gardena.com/warranty.

Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (1)

GARDENA Batteridriven Plattrensare EasyWeed 18V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se