12.02.2024

Hjälpredor runt hemmet och trädgården

NYHETER Griptång 4 i 1 och Trädgårdssäck PopUp

GARDENA Griptång 4 i 1 © GARDENA

Griptång 4 i 1 är den ideala hjälpen för att samla upp fallfrukt, skräp och avfall i trädgården, på trottoarer och terrasser. Den är också skonsam mot din rygg.

För detta meddelande finns det: 2 Foton

Kort text (286 Tecken)Oformatterad text download

Trädgården är det andra vardagsrummet. Det är därför ingen överraskning att trädgårdsentusiaster vill ha bekväma sätt att hålla ordning regelbundet. Med nya användbara hjälpmedel som Griptång 4 i 1 och Trädgårdssäck PopUp kommer du att uppleva att det blir mycket enklare och bekvämare.

Lång text (3774 Tecken)Oformatterad text download

Oavsett om det är fallfrukt på gräsmattan, löv och nedfallna grenar efter en storm eller skräp och avfall som blåsts in i trädgården av en stark vind - det finns alltid något att plocka upp i och omkring trädgården.

GARDENA Griptång 4 i 1 är skonsam mot din rygg och du slipper böja dig ner. Den beprövade hjälpen för trädgården har förbättrats och utrustats med ytterligare funktioner. Med sitt ergonomiskt formade handtag passar griptången bekvämt i handen och är lätt att använda.

Smart design gör skillnaden

Avfall eller fallfrukt kan enkelt och säkert samlas in med Griptång 4 i 1. Metallinsatsen i den övre griparmen kan användas för att skrapa bort mossa eller tuggummi på trottoarer. Små rätkomplement kan fästas på griptången för att förlänga den. Det gör det enkelt att t.ex. kratta ihop löv och sedan plocka upp dem. Detta är särskilt användbart när produkten används på stenunderlag eller på trottoarer. Borstarna är särskilt lätta att använda då griphuvudet kan roteras och en annan arbetsvinkel utnyttjas.

Griptång 4 i 1 har en plockfunktion och du undviker därmed besvärliga utrustningsbyten. Den rostfria stålsprötet är användbart för att plocka upp rutten frukt, till exempel. Det insamlade skräpet kan enkelt släppas med ett knapptryck på handtaget.

Med sitt roterande och låsbara handtag kan Griptång 4 i 1 användas universellt för alla situationer. En robust och hållbar trädgårdshjälp som passar både höger- och vänsterhänta.

Praktisk insamling och transport

Samla upp allt insamlat avfall i de nya Trädgårdssäckarna PopUp. Säckarna finns i två storlekar, med en kapacitet på 127 eller 220 liter. Tack vare sin rektangulära form kan säcken enkelt placeras på marken utan att den rullar iväg medan du samlar ihop löv eller avfall. Den är utrustad med en förstärkt, dimensionsstabil botten så att den står stadigt och även kan klara att bära större belastningar. Den sjunker inte när den bärs och går inte sönder när den dras runt i trädgården med en tung belastning. Säckarna är höjdanpassningsbara beroende på hur mycket material som ska transporteras. När de är helt uppfällda passar de bekvämt i vilken bilbagage som helst. Dessutom har de två långa och två korta bärhandtag för bekväm transport och tömning. När säcken inte längre behövs kan den fällas ihop och förvaras kompakt för att spara plats.

Precis som andra produkter i det omfattande GARDENA-sortimentet är Griptång 4 i 1 och Trädgårdssäck PopUp tillverkade av mer än 70 procent återvunnet material. Den återvunna plasten erhålls från hushållsavfall, till exempel från folier eller förpackningar som kommer från återvinningskärlet. Dessa kallas postkonsumentmaterial.GARDENA Griptång 4 i 1            

För insamling av fallfrukt, skräp och avfall utan att belasta ryggen

 • Ergonomiskt formad, roterande handtag
 • Grip med metallinlägg för att skrapa bort skräp, t.ex. tuggummi
 • Krattfästen för att förlänga gripen
 • Praktisk förvaringsposition för krattfästen
 • Rostfritt stålspröt
 • Passar både vänster- och högerhänta
 • Tillverkad av mer än 70% återvunnen plast
 • 25 års garanti efter registrering1
 • Tillverkad i Europa


GARDENA Trädgårdssäck  
PopUp
M 127 l
L  220 l


För bekväm insamling och transport av t.ex. löv och annat trädgårdsavfall

 • Stabil, tålig och hållbar
 • Förstärkt, stabil botten
 • Höjdanpassningsbar
 • Bekväm insamling tack vare rektangulär behållarform
 • Fällbar för enkel transport och platsbesparande förvaring
 • Tillverkad av mer än 70% återvunnen plast
 • UV-resistent och frosttålig
 • 5 års garanti efter registrering11Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Garantivillkor på gardena.com/warranty.

Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (2)

GARDENA Griptång 4 i 1
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Trädgårdssäck PopUp
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se