12.02.2024

Perfekt beskärning av buskar, mindre häckar och gräskanter

NYHET Batteridriven Gräs- och Busksax PowerCut 20/18V P4A

GARDENA Batteridriven Gräs- och Busksax PowerCut 20/18V P4A © GARDENA

Oavsett om det handlar om att klippa gräskanter eller formning av buskar – GARDENA Batteridriven Gräs- och Busksax PowerCut 20/18V P4A med systembatteri ger noggranna resultat.

För detta meddelande finns det: 2 Foton

Kort text (270 Tecken)Oformatterad text download

Trädgårdsägare kan använda batteridrivna gräs- och busksaxar för underhåll av gränskanter på gräsmattan och regelbunden formning av buskar. Från och med säsongen 2024 kommer det också finnas en modell inom 18V POWER FOR ALL Batterisystem med ett avtagbart systembatteri.

Lång text (2407 Tecken)Oformatterad text download

Om trädgårdsägare inte vill förlita sig på manuella saxar för att klippa längre gränskanter eller forma buxbom, små häckar och buskar kan de använda GARDENA Gräs- och Busksax med integrerat batteri. Eftersom GARDENA ständigt vill driva trädgårdssystemkonceptet framåt, är GARDENA Batteridriven Gräs- och Busksax PowerCut 20/18V P4A med systembatteri nytt i sortimentet inför den kommande trädgårdssäsongen.

Ett batteri som alltid passar

Den nya batteridrivna saxen för gräs och buskar är en produkt inom POWER FOR ALL Alliance1 som drivs av ett 18V-systembatteri. Batteriet passar i många olika trädgårdsredskap från GARDENA, men kan också användas till flera varumärken i över 100 produkter. Det är bra för miljön, minskar kostnader och sparar utrymme. Det innebär också att inkompatibla batterier och batteriladdare är ett minne blott.

Den lätta batteridrivna saxen för gräs och buskar är välbalanserad för bekväm hantering och är utrustad med ett ergonomiskt utformat handtag.

Det 8 cm breda gräs- och buxbomsbladet, tillverkade i Tyskland, är idealiskt för exakt klippning av gränskanter och buxbom. Det 20 cm långa buskbladet är lämpligt för att beskära buskar och små häckar. De kvalitativa bladen är hållbara, precisionsslipade, kan lossas och enkelt bytas ut med ett knapptryck - utan behov av verktyg. Efter användning kan den batterdrivna saxen enkelt placeras vertikalt på hyllan för att spara plats.
1 Power for All Alliance är ett av de största varumärkesöverskridande batterisystemen från ledande tillverkare över hela världen och erbjuder lösningar för hela hemmet. www.powerforall-alliance.com.GARDENA Batteridriven Gräs- och Busksax
PowerCut 20/18V P4A


För bekväm, sladdlös klippning av gränskanter, formning av buxbom
och beskärning av buskar och små häckar
  • Vikt: 590 g (exklusive batteri)
  • Ergonomiskt handtag
  • Precisionsslipade blad
  • Verktygslös bladbyte
  • Setet inkluderar 1 gräs- och buxbomsblad, 8 cm och 1 buskblad, 20 cm
  • Tillverkad i Tyskland (gräs- och buxbomsblad)
  • 3 års garanti efter registrering2
  • Systembatteri P4A PBA 18V/36, laddare

2Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Undantag gäller batterier och laddare (om det säljs med produkten). Garantivillkor på gardena.com/warranty.

Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (2)

GARDENA Batteridriven Gräs- och Busksax PowerCut 2018V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Batteridriven Gräs- och Busksax PowerCut 2018V P4A
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se