12.02.2024

Slangboxar - nyheter i vår bästsäljande produktserie

Olika placeringsmöjligheter med modellerna RollUp och PowerRoll

GARDENA Batteridriven väggslangbox PowerRoll © GARDENA

Med batteridriven väggslangbox PowerRoll kan trädgårdsslangen rullas tillbaka enkelt med ett knapptryck efter användning. Den finns tillgänglig med 35 eller 40 meter slang.

För detta meddelande finns det: 3 Foton

Kort text (341 Tecken)Oformatterad text download

Smidig och enkel upprullning och utrullning samt redo att användas när som helst - det är vad trädgårdsentusiaster uppskattar med GARDENAs slangboxar. Nya Batteridrivna Väggslangboxar
PowerRoll erbjuder ännu mer bekvämlighet, och den nya Slangbox Altan RollUp erbjuder en annan placeringslösning, eftersom den nu kan monteras på fasta ytor.

Lång text (6079 Tecken)Oformatterad text download

Rulla ut slangen, vattna växterna, rulla in slangen. För passionerade trädgårdsägare är detta en del av den dagliga rutinen. Det är idealiskt om trädgårdsslangen alltid är redo att användas, snabbåtkomlig och kan förvaras smidigt efter bevattning.

Den nya GARDENA Batteridriven Väggslangbox PowerRoll erbjuder maximal bekvämlighet vid bevattning. Tack vare det uppladdningsbara batteriet rullas slangen automatiskt och jämnt tillbaka med en knapptryckning utan trassel. Att förlänga slangen är också enkelt och kräver ingen kraftansträngning. Slangen kan rullas ut och stoppas vid vilken önskad längd som helst.

Idealisk förvaring av trädgårdsslangen

Sortimentet av de beprövade GARDENA Väggslangboxar utökas med de två batteridrivna PowerRoll XL och XXL-modellerna från säsongen 2024. Med slanglängder på 35 och 40 meter erbjuder de full flexibilitet vid bevattning, särskilt i större trädgårdar. Tack vare den integrerade slangguiden i boxen rullas trädgårdsslangen alltid upp jämnt, är alltid redo att användas och skyddad mot väder och vind.

Automatisk upprullning

Efter användning behöver du bara trycka på en knapp och slangen rullas upp i jämn hastighet, säkert och automatiskt. Tack vare det intelligenta kontrollsystemet RollControl+ dras de sista två metrarna av slangen in särskilt försiktigt med reducerad hastighet, så varken bevattningstillbehör eller väggen skadas under processen.

Batteridriven Väggslangbox PowerRoll har två upprullningsknappar. En finns direkt på boxen och den andra är integrerad i slangänden. Med ett knapptryck startar upprullningen av slangen. Det kan inte bli mer bekvämt.

Strömmen levereras av ett 18V-systembatteri från Power for All Alliance. Batteriet passar i en mängd andra trädgårdsredskap från GARDENA, men kan också användas till olika varumärken i mer än 100 produkter. Batteriet placeras i boxen och skyddas från regn och vattenstänk. En LED-display ger information om batteriets laddningsnivå.

Väggfästet gör att de kompakta slangboxarna kan svängas mer än 180 grader. Bevattningstillbehör, såsom munstycken och sprinklerpistoler, kan hängas på fästet så de är alltid är till hands.

Om en trädgårdsägare vill ha slangen direkt åtkomlig på terrassen men inte vill montera slangboxen på en vägg, är den nya Slangbox Altan RollUp den idealiska lösningen. En stadig monteringsplatta, möjliggör nu också fastsättning på fasta ytor som på terrassen och betongfundament. Boxen kan svängas flexibelt 360 grader och har en 20 meters slang. Om en slangbox på spjut redan finns placerad i trädgården kan den nya monteringsplattan installeras och slangboxen kan nu placeras ännu mer flexibelt.


Väggslangboxarna PowerRoll och Slangbox Altan RollUp är frostsäkra och UV-resistenta. Men vi rekommenderar att hela slangboxen tas in och förvaras på en frostsäker plats över vintern, för att säkra att produkten inte skadas. Den moderna designen på slangboxarna passar in i varje trädgård. GARDENA erbjuder en garanti på slangboxarna i 5 år efter registrering på Gardenas hemsida2,3.


1 Power for All Alliance är ett av de största varumärkesöverskridande batterisystemen från ledande tillverkare över hela världen och erbjuder lösningar för hela hemmet.www.powerforall-alliance.com
2 Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Undantag gäller batterier och laddare (om det säljs med produkten). Garantivillkor på gardena.com/warranty.
3 Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Garantivillkor på gardena.com/warranty.GARDENA Batteridriven Väggslangbox
PowerRoll
     
XL  (inkl. batteri)

XXL (inkl. batteri)

För bekväm bevattning av stora trädgårdar och smidig slangförvaring 

 • Automatisk upprullning av slangen med ett knapptryck vid slangänden: inget behov av att böja sig, inget vevande, inga smutsiga händer
 • Hållbar upprullningsteknik RollControl+: säker och kontrollerad upprullning av slangen med reducerad hastighet de sista 2 metrarna
 • Integrerad slangguide för jämn upprullning av slangen utan att trassel
 • 35/40 meter, 13 mm (1/2ʺ) högkvalitetsslang för stora trädgårdar
 • Enkel utrullning, slangen stannar vid valfri längd tack vare korta låspunkter
 • Kan svängas 180°
 • Praktiskt fäste för förvaring av GARDENA munstycken och sprinklerpistoler
 • LED-laddningsindikator inklusive en andra upprullningsknapp på boxen
 • Inklusive Original GARDENA Systemdelar, Rengöringsmunstycke, Systembatteri P4A PBA 18V/45, laddare
 • Skyddshölje som skyddar batteriet mot vattenstänk och regn
 • UV-beständig och frosttålig
 • Skruv för stöldskydd
 • Finns i turkos och vit
 • Tillverkad i Europa
 • 5 års garanti efter registrering2
GARDENA Slangbox Altan                       
RollUp S   
RollUp M    

Slangbox för upprätt placering på terrassen: För bekväm bevattning av små och
medelstora trädgårdar samt smidig slangförvaring 
 
 • Automatisk upprullning av slangen: inget behov av att böja sig, inget vevande, inga smutsiga händer
 • Hållbar upprullningsteknik RollControl för jämn och kontrollerad upprullning av slangen
 • Integrerad slangguide för jämn upprullning av slangen utan trassel
 • 20 meter, 11 mm högkvalitetsslang för små/medelstora trädgårdar
 • Montering på fasta ytor med hjälp av en monteringsplatta på en terrass och betonggrund
 • Kan svängas 360°
 • Enkel utrullning, slangen stannar vid valfri längd tack vare korta låspunkter
 • Inklusive 20 m GARDENA kvalitetsslang 11 mm, flexibel anslutningsslang, Original GARDENA Systemdelar och Rengöringsmunstycke, monteringsplatta
 • Finns i turkos och vit
 • UV-beständig och frosttålig
 • Tillverkad i Europa
 • 5 års garanti efter registrering3
2 Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Undantag gäller batterier och laddare (om det säljs med produkten). Garantivillkor på gardena.com/warranty.
3 Registrera din produkt på gardena.com/registration inom 3 månader efter ditt köp. Garantivillkor på gardena.com/warranty.


Om GARDENA

I över 50 år har GARDENA erbjudit allt som passionerade trädgårdsmästare behöver. Det breda produktsortimentet erbjuder innovativa lösningar och system för bevattning, gräsmattevård, busk- och trädvård samt jordbearbetning. I dag är GARDENA en ledande europeisk leverantör av högkvalitativa trädgårdsredskap och distribueras i mer än 100 länder världen över. GARDENA är ett varumärke som ingår i Husqvarna Group. För mer information besök gardena.com.

Allt innehåll i detta meddelande som .zip: download Ladda ner omedelbart folder_open Lägg i ljuslåda

photo_camera Foton (3)

GARDENA Batteridriven väggslangbox PowerRoll
2 126 x 1 594 photo_camera © GARDENA
GARDENA Batteridriven väggslangbox PowerRoll
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA
GARDENA Slangbox Altan RollUp
2 126 x 1 535 photo_camera © GARDENA


Kontakt

1_Gardena_SE

Olivia Gustafsson
Gardena Sverige
Marketing Manager
olivia.gustafsson@husqvarnagroup.com


2_PerPR_SE

Caroline Brander
PerPR
info@perpr.se